Kopduel
dyslexie uitgave
Gerard van Gemert
Uitgegeven:
Deventer, 2016
Serietitel:
Kief de goaltjesdief
Serienummer:
5
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 maart 2016
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 7 - 9 jaar (282)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 7-8 jaar
Codes
ISBN:
978-94-632-4051-2
EAN:
9789463240512
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
54 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Oorspronkelijke uitgave: Hasselt ; Amsterdam : Clavis, ©2012. - (Kief, de goaltjesdief ; deel 5). - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype.
Annotatie
De coach van Daans voetbalteam breekt zijn been. Kunnen ze nu nog wel meedoen aan het schoolvoetbaltoernooi? Daan heeft een idee. Zwerver Willem kon vroeger heel goed voetballen. Zou hij hen willen coachen? Vanaf ca. 7 jaar. In lettertype Dyslexie.
Flaptekst
Daan Kiefsma, beter bekend als Kief de goaltjesdief, loopt elke dag na school met zijn beste vriend Remydoor het park. Daar zien ze vaak zwerver Willem, een enge, onverzorgde man met lang haar en een lange baard. De jongens lopen altijd met een grote boog om hem heen. Als op hun school iedereen over het aanstaande schoolvoetbaltoernooi spreekt, maar meester Rien, hun trainer en coach, zijn been breekt en er niet bij kan zijn, zien de jongens het somber in.Waar kunnen ze zo gauw een goede vervanger vinden? Kief stelt voor om zwerver Willem te vragen. Zijn vader heeft hem namelijk verteld dat Willem vroeger erg goed kon voetballen. Een zwerver als trainer, dat ziet Remy eerst niet zitten, maar uiteindelijk laat hij zich overhalen. Benieuwd wat dat oplevert!Kopduel is het vijfde deel in de fijne voetbalserie 'Kief de goaltjesdief'. Opnieuw een leuk en verrassend verhaal voor lezers vanaf 7 jaar, die nog net te jong zijn voor die andere voetbalboeken van Gerard van Gemert, de succesreeks De Voetbalgoden.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen