Kopsterk
dyslexie uitgave
Gerard van Gemert
Uitgegeven:
Deventer, 2015
Serietitel:
De voetbalgoden
Serienummer:
5
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
2 februari 2016
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 10 - 12 jaar (283)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 9-12 jaar
Codes
ISBN:
978-94-632-4036-9
EAN:
9789463240369
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
170 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Oorspronkelijke uitgave: Hasselt ; Amsterdam : Clavis, ©2009. - (De voetbalgoden ; 5). - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype.
Annotatie
Storm belandt in het ziekenhuis en lijkt zijn geheugen kwijt te zijn. De kampioen Bert Pringel wil helemaal uit Amerika komen om hem te helpen. Vanaf ca. 9 jaar. Gedrukt in lettertype Dyslexie.
Flaptekst
Storm komt tijdens een wedstrijd in aanraking met de vuisten van zijn eigen doelman enwordt gewond afgevoerd. Bert Pringel lijkt de enige die Storm beter kan maken, maar die zit in de Verenigde Staten voor de finale van de wereldbeker. Toch wil hij terugkomen. Als blijkt dat iemand misbruik maakt van Berts goedheid, moeten De Voetbalgoden het hoofd erbij houden om hun held te helpen. Ondertussen voetbalt Kick '69, het elftal van Stijn en Storm, voor het kampioenschap én staat de finale van het schoolvoetbalkampioenschap op het programma. Als ook nog blijkt dat het liefdesleven van Stijn een onverwachte wending neemt, kun je wel zeggen dat De Voetbalgoden weer genoeg aan hun hoofd hebben.Het vijfde, superspannende boek over De Voetbalgoden, dat de lezer van begin tot eind op het puntje van zijn stoel houdt.Met een voorwoord van Studio Sport-commentator Frank Snoeks: 'Wat ik zo fijn vind aan de schrijverij van Gerard van Gemert, is dat hij er in zijn prachtboeken geen gras over laat groeien. Ik bedoel, de man heeft geen warming-up nodig. Als het boek is begonnen, dan ís het ook begonnen.'
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen