Leespret met Sint en Piet
leuke verhalen voor beginnende lezers
Pieter van Oudheusden
Uitgegeven:
Aartselaar ; [Oosterhout], 2018
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Genre(s):
NUR:
Speel- en leerboeken (< 12 jaar) (228)
Technisch leesniveau:
M3
Codes
ISBN:
978-90-447-5318-9
EAN:
9789044753189
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
50 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Tekst: Pieter van Oudheusden, illustraties: Daniëlle Roothooft. - Bevat: Aan de slag, Sint en Piet! - Oorspronkelijke uitgave: ©2007. - (Ssst... ik lees!) ; Piet wordt Sint, Sint wordt Piet. - Oorspronkelijke titel: Komt Sint dit jaar? - ©2006. - (Ssst... ik lees!).
Annotatie
Sint heeft een zus. Ze heet Klaar. Ze komt in het huis van Sint. Ze ruimt op en speelt de baas. Zou ze weer weg gaan? En Sint wil geen Sint zijn. Hij ruilt met Piet. Piet wordt Sint en Sint wordt Piet. Maar is dat wel leuk? AVI-M3. Vanaf ca. 6 jaar.
Flaptekst
Leuke verhalen voor beginnende lezers
Hoera! Sinterklaas is weer in 't land! Tijd om hem een brief te schrijven, liedjes te zingen en om een leuk boek over hem en zijn vriend Piet te lezen. In dit boek staan twee leuke verhalen over Sint en Piet die speciaal voor beginnende lezers zijn geschreven. En wie leest er nu niet graag een verhaal over Sint en Piet?

Lees over Klaar, de zus van Sint die de baas speelt en besluit dat het huis van Sint en Piet een grote poetsbeurt nodig heeft. Of over Sint die dit jaar niet zo veel zin heeft en besluit om de rollen om te draaien: Sint wordt Piet en Piet wordt Sint!
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen