Meester Max en de minimonsters
Rindert Kromhout
Uitgegeven:
Amsterdam, 2019
Editie:
Eerste druk in deze samenstelling
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
2 oktober 2019
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Trefwoord(en):
NUR:
Kleuterboeken (272)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 7-8 jaar
Codes
ISBN:
978-90-258-7796-5
EAN:
9789025877965
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
25 cm
Omvang:
156 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Bevat een keuze uit: Meester Max en de minimonsters ; Meester Max en het wiebelkind ; Meester Max voor altijd ; Een kerstboom vol verhalen ; Meester Max en de reuzenkleuters. - Oorspronkelijke uitgave: 1998, 1999, 2000, 2006, 2011.
Annotatie
Omdat juf Wendy ziek is, komt meester Max invallen. Hij moet erg aan de kleuters wennen en zij aan hem. Maar al gauw is het een dolle boel. Meer dan veertig verhalen over meester Max en de klas vol minimonsters. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar.
Flaptekst
Omdat juf Wendy ziek is, komt meester Max invallen in groep twee.
En dat valt in het begin niet mee. Want kleuters doen alles anders dan grote mensen denken. Veters strikken, poseren voor de klassenfoto, melk met beestjes, losse tanden, een toneelstuk spelen voor vaders en moeders, luizen op hoofden – er gebeurt zoveel in een kleuterklas.
Maar meester Max krijgt de smaak te pakken. Het duurt dan ook niet lang, of hij wil nooit meer weg uit deze klas vol minimonsters…

Rindert Kromhout was ooit zelf kleuterleider. Zijn tijdloze verhalen over de klas van meester Max zijn geliefd bij steeds weer nieuwe generaties kinderen, meesters en juffen: meester Max is de leukste meester van het land!
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen