Mijn knutselboek
35 leuke en eenvoudige knutselprojecten vanaf 7 jaar
Clare Youngs
Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht, 2012
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 oktober 2012
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
My first art activity books
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Cico Books
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Illustraties:
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Papier en karton - Metaalfolie (624.3)
NUR:
Kinderboeken diversen (270)
Codes
ISBN:
978-90-483-0674-9
EAN:
9789048306749
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
28 cm
Omvang:
128 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: My first art activity books. - London : Cico Books, cop. 2012. - Omslag vermeldt: 35 leuke en eenvoudige knutselprojecten vanaf 7 jaar. - Met reg.
Annotatie
Ontdek wat je met inktvlekken kunt doen, bedruk T-shirts en maak een kunstkat van vloeipapier. Ruim 35 knutsels, van gemakkelijk tot moeilijk, worden stap voor stap uitgelegd. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 7 t/m 11 jaar.
Flaptekst
Met deze geweldige projecten maak je je eerste echte kunstwerken!

Je vindt allerlei leuke idee├źn in het hoofdstuk Drukplezier om notitieboekjes, tassen, T-shirts en kaarten te versieren met behulp van eenvoudige materialen als keukensponsjes. Ga daarna aan de slag met de projecten uit Inkt, verf, pastel en meer, waarbij je heerlijk je gang kunt gaan met inktmarsmannetjes en prachtige kunstwerken maakt, zoals de uil in pastel. In het hoofdstuk Strand- en vakantiekunst maak je een dagboek voor je reisverslag, vlaggen voor op een zandkasteel en schelpenschilderijen. Tot slot gebruik je stukjes papier, foto's en plaatjes uit tijdschriften in Collages en papieren kunstwerken voor prachtige creaties, zoals een moza├»ekkaart en robots van foamboard.

Alle projecten worden eenvoudig uitgelegd met stap-voor-stapfoto's en beschrijvingen. Alle projecten hebben een cijfer dat aangeeft hoe moeilijk ze zijn. Je kunt met de eenvoudigste beginnen en langzaamaan de moeilijkere doen.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen