Minibijbel Spaanse keuken
geniet van 150 klassieke recepten uit alle delen van Spanje
Pepita Aris
Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht, 2013
Editie:
4e dr
Serietitel:
Minibijbels
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
5 juni 2013
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Spanish food and cooking
Jaar van uitgave:
2003
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Anness Publishing
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Foto's:
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Overige landen (629.63)
NUR:
Keuken per land en streek (442)
Codes
ISBN:
978-90-483-0826-2
EAN:
9789048308262
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
23 cm
Omvang:
256 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vert. van: Spanish food and cooking. - London : Anness Publishing, 2003. - Oorspr. titel: De Spaanse keuken. - 2004. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
Maak kennis met de geschiedenis van de Spaanse keuken en ontdek de vele traditionele gerechten en streekgerechten, zoals de klassieke paella, aardappeltortilla, empanadillas met spinazie en gekruide eend met erwten.

Van feestmaaltijden tot alledaagse gezinsmaaltijden en tapas - Pepita Aris laat u kennismaken met elk aspect van het traditionele eten en koken in Spanje.

Geniet van 150 klassieke recepten uit alle delen van Spanje, met ruim 500 magnifieke kleurenfoto's en eenvoudig te volgen aanwijzingen voor een verrukkelijk resultaat.

Creëer zelf die authentieke Spaanse smaak met fantastische recepten voor patatas bravas, gezouten kabeljauw met allioli en Galicische crêpes gevuld met appels.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen