Noma
tijd en plaats in de Nordic keuken
René Redzepi
Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht, 2011
Editie:
1e dr
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
NOMA : time and place in Nordic cuisine
Jaar van uitgave:
2010
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Phaidon
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Foto's:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Algemene kookboeken (629.2)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-215-4985-9
EAN:
9789021549859
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
30 cm
Omvang:
14 pagina's
Extra pagina's:
354
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vert. van: NOMA : time and place in Nordic cuisine. - London : Phaidon, cop. 2010. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
Dit betoverende kookboek geeft een exclusief kijkje in een van de interessantste restaurants ter wereld, Noma, en zijn invloedrijke chef-kok Rene Redzepi. Het onthult de filosofie en de processen achter dit Kopenhaagse restaurant met twee Michelinsterren. Dit boek bevat een unieke en bijzondere collectie van ruim 90 recepten, elk gemaakt door Redzepi en in Noma geserveerd met meer dan 200 unieke foto’s van de gerechten, het restaurant, de leveranciers en het inspirerende Noordse landschap.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen