Onder vuur
dyslexie uitgave
Gerard van Gemert
Uitgegeven:
Deventer, 2016
Serietitel:
De stoere hockeybende
Serienummer:
2
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 december 2016
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 7 - 9 jaar (282)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 7-8 jaar
Codes
ISBN:
978-94-632-4156-4
EAN:
9789463241564
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
56 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Oorspronkelijke uitgave: Hasselt ; Amsterdam : Clavis, ©2010. - (De stoere hockeybende ; 2). - Tekst opgemaakt in het lettertype Dyslexie.
Annotatie
Sem (7) vindt in de bosjes een handschoen vol geld. Zijn vriendjes willen het geld uitgeven. Maar Sem wil naar de politie. Wat moet hij doen? Vanaf ca. 7 jaar. In lettertype Dyslexie.
Flaptekst
Sem vindt tijdens een partijtje hockey met zijn vrienden een handschoen met veel geld erin. Zijn twee vrienden denken dat ze ineens rijk zijn, maar Sem heeft het gevoel dat er iets niet klopt. Als hij die avond hoort dat er een overval op een geldwagen is gepleegd en dat een deel van de buit in handschoenen is teruggevonden, beseft Sem dat zijn gevoel hem niet in de steek heeft gelaten. Na de volgende competitiewedstrijd bekijken de vrienden de vindplek nog eens nader, maar dan staan ze ineens oog in oog met twee mannen die daar ook iets zoeken. Daar had de stoere hockeybende niet op gerekend. Hun hockeysticks komen goed van pas om zich uit deze lastige situatie te redden, maar of dat voldoende is, is maar de vraag ... 'Onder vuur' is na Sem slaat zijn slag het tweede, bloedspannende boek in de hockeyserie 'De stoere hockeybende', bedoeld voor jongens vanaf 7 jaar. Gerard van Gemert heeft alweer een boek afgeleverd dat je niet opzij kunt leggen voor je het uit hebt.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen