Ooggetuige
Mariëtte Middelbeek
Uitgegeven:
Baarn, 2014
Editie:
Eerste druk
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
18 september 2014
(Overige) personen
Redactie:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Fictie 10 - 12 jaar (283)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 13 j. e.o
Codes
ISBN:
978-94-606-8192-9
EAN:
9789460681929
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
168 pagina's
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Omslag vermeldt: jeugdthriller.
Annotatie
De vriendinnen Iris, Maaike, Floor en Becky gaan met hun pony's naar een ponykamp op Terschelling. Maar de ochtend na een BBQ-feest is Becky verdwenen. Vanaf ca. 12 jaar.
Flaptekst

Iris, Maaike, Becky en Floor zijn al jarenlang vriendinnen. Alle vier hebben ze een eigen pony, en ze zien elkaar vooral op de manege. In de herfstvakantie gaan de meiden op ponykamp naar Terschelling, waar ze vijf dagen niks anders doen dan lekker paardrijden - en dan natuurlijk vooral over het strand - kletsen en lol maken. Als ze worden uitgenodigd voor het kampvuurfeest bij buurjongen Jorrit, kan de week helemaal niet meer stuk.

Maar de volgende ochtend komt aan het plezier abrupt een einde. Een van de vier is spoorloos verdwenen. Iedereen is in rep en roer en niet alleen de politie, maar ook de drie vriendinnen met hun pony's gaan zoeken in de bossen van Terschelling. Is hun vriendin verdwaald? Of gevallen en gewond? En waarom is ze in het holst van de nacht vertrokken?


Mariëtte Middelbeek schreef veertien boeken, waarvan Single & Sexy de meest bekende is (meer dan 50.000 verkochte exemplaren). Na Strandwacht is Ooggetuige haar tweede boek in een serie thrillers voor meisjes van 12 jaar en ouder.
Locaties
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen