Op het verkeerde been
dyslexie uitgave
Gerard van Gemert
Uitgegeven:
Deventer, 2015
Serietitel:
Kief de goaltjesdief
Serienummer:
3
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
2 januari 2016
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 7 - 9 jaar (282)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 7-8 jaar
Codes
ISBN:
978-94-632-4026-0
EAN:
9789463240260
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
55 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Oorspronkelijke uitgave: Hasselt ; Amsterdam : Clavis, ©2011. - (Kief, de goaltjesdief ; deel 3). - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype.
Annotatie
Daan mag meespelen in E1. Dat gaat heel goed. In zijn klas komt een nieuwe jongen. Zijn vader heeft in de gevangenis gezeten voor moord. Maar is dat wel zo? Vanaf ca. 7 jaar. Gedrukt in lettertype Dyslexie.
Flaptekst
Daan Kiefsma, die ook Kief de goaltjesdief genoemd wordt, voetbalt voor het eerst mee met de E1 van vv Almia. Dat gaat zo goed dat hij meteen eenmaal per week met hen mag meetrainen. Niet alle spelers van de E1 zijn daar even blij mee, want Kief is natuurlijk een concurrent. Vooral Joeri vreest dat Kief zijn plaats in het team zal inpikken.Op school komt er een nieuwe jongen in de klas, Vladimir. Algauw komen Kief en Remy erachter dat Vladimirs vader in de gevangenis heeft gezeten voor moord. Het nieuws gaat als een lopend vuurtje door de school en de meeste kinderen mijden de jongen voortaan als de pest. Kief zoekt wel contact, maar of dat nu wel zo verstandig is...Op het verkeerde been is, na De nieuwe club en Topvoetbal, het derde spannende en behoorlijk verrassende deel in de voetbalserie 'Kief de goaltjesdief'. Voor lezers vanaf 7 jaar, die nog net te jong zijn voor die andere voetbalboeken van Gerard van Gemert, de succesreeks 'De Voetbalgoden'.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen