Op naar de finale!
Vivian den Hollander
Uitgegeven:
Houten, 2016
Serietitel:
Blauw-Wit
Serienummer:
8
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
11 mei 2016
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 7 - 9 jaar (282)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 7-8 jaar
Codes
ISBN:
978-90-00-34925-8
EAN:
9789000349258
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
23 cm
Omvang:
179 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Bevat: Goal! ; Op de lat. - Oorspronkelijke uitgave: ©2012, ©2012. - (Blauw-Wit). - Goal werd eerder uitgegeven met illustraties van Harmen van Straaten in 1996.
Annotatie
Tim voelt zich helemaal niet thuis in het nieuwe dorp, waar ze hem ook nog pesten. Dat verandert snel als hij lid wordt van de voetbalclub. Vanaf ca. 8 jaar.
Flaptekst

Twee voetbalverhalen in een voor een zachte prijs


In Op naar de finale! zijn twee voetbalverhalen uit de spannende serie Blauw-Wit gebundeld: In Goal! is Tim pas verhuisd. Gelukkig mag hij bij een voetbalclub. Ook Lindsey, een meisje uit zijn klas, speelt daar. Als hij nieuwe voetbalkleren van zijn moeder krijgt, is hij zo trots als een pauw. En nog trotser is hij op zijn nieuwe voetbalschoenen met rode noppen. Het duurt even voordat hij zich thuisvoelt bij Blauw-Wit, maar langzaamaan ontpopt hij zich tot een echte sterspeler! En in Op de lat! staat het team van Tim er helaas niet goed voor. Ze degraderen zelfs uit hun poule. Tim is zo teleurgesteld dat hij even geen zin meer heeft in voetbal. Ondanks dat, weet zijn vader hem over te halen om mee te doen aan een beachsoccer-toernooi. Zal het ze dit keer wel lukken om te winnen? Het belooft een spannende wedstrijd te worden!

Literaire adressenbank
Uitgever
Delen