Op zoek naar je droombaan
maak je loopbaankeuzes met de PLEK-methode
Edward Tuheteru
Auteur:
Uitgegeven:
[Utrecht], 2015
Editie:
1e druk
Taal:
Nederlands
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Man en vrouw in het arbeidsproces (318.4)
NUR:
Non-fictie informatief/professioneel algemeen (600)
Codes
ISBN:
978-94-917571-2-9
EAN:
9789491757129
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
23 cm
Omvang:
127 pagina's
Bibliografische annotatie
Inclusief interviews met Marianne Thieme, Jan van de Venis, Maria Genova en vele anderen. - PLEK is Plek Leren Eigen Kansen.
Annotatie
Flaptekst
Op zoek naar je droombaan

Dit boek helpt je in het maken van nieuwe keuzes voor je loopbaan. De PLEK-methode van loopbaancoach Edward Tuheteru is een praktische strategie om gerichter aan je toekomst te werken.

Met PLEK ontdek je jouw authentieke verhaal. Aan de hand van het levensfasemodel van Erik Erikson krijg je inzicht in je persoonlijke ontwikkeling en de uitdagingen in je werk en op persoonlijk vlak, die in elke levensfase anders zijn. Die inzichten over jezelf helpen je verder bij sollicitaties en andere zakelijke gesprekken.

In dertien interviews vertellen jong en oud, in de leeftijd van 11 tot 72 jaar, over hun dromen en ambities. Onder meer Hakima Mahyou, Marianne Thieme, Martin Sitalsing en Lenie 't Hart vertellen over de keuzes die ze hebben gemaakt in hun loopbaan.

Edward Tuheteru is loopbaancoach en recruiter. Met zijn bedrijf Let's Work Together verzorgt hij trainingen gericht op persoonlijke groei.

'Edward Tuheteru plaatst beroepskeuze en loopbaan in een verrijkend, verbindend en verdiepend perspectief.' Wibe Veenbaas, Phoenix Opleidingen
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen