Overspel
roman
Paulo Coelho
Auteur:
Uitgegeven:
Amsterdam, 2014
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Adultério
Jaar van uitgave:
2014
Plaats van uitgave:
Rio de Janeiro
Uitgever:
Sextante
Vertaald uit:
Portugees
(Overige) personen
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Trefwoord(en):
NUR:
Vertaalde literaire roman, novelle (302)
Codes
ISBN:
978-90-295-8969-7
EAN:
9789029589697
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
21 cm
Omvang:
285 pagina's
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Adultério. - Rio de Janeiro : Sextante, ©2014.
Annotatie
Een vrouw lijkt een haast volmaakt leven te hebben, maar ze mist passie.
Flaptekst
Genève 2013. Linda, een vrouw van eenendertig, begint de sleur en voorspelbaarheid van haar dagelijks leven als een probleem te ervaren. In de ogen van anderen heeft ze het echter helemaal voor elkaar: een goed huwelijk, een man die van haar houdt, lieve en voorbeeldige kinderen en een allerminst saaie baan als journaliste.

Ze kan het nauwelijks meer opbrengen te doen alsof ze gelukkig is terwijl ze slechts een enorme apathie voelt. Dat verandert allemaal wanneer ze door haar werk een jeugdvriend tegenkomt. Deze Jacob is een succesvol politicus, en tijdens het interview dat ze hem afneemt wordt ze iets gewaar dat ze lang kwijt was: passie. Alles zal ze er voor overhebben die onmogelijke liefde waar te maken, ook als ze daarvoor haar hele hebben en houden op het spel moet zetten.

Nooit eerder schreef Paulo Coelho een provocerender boek.

Paulo Coelho, geboren in 1947 te Rio de Janeiro, is een van de meest gelezen schrijvers ter wereld. Hij verkocht wereldwijd 165 miljoen exemplaren in tachtig verschillende talen, waarvan in Nederland ruim 1,8 miljoen. Paulo Coelho is een internationaal fenomeen: hij won 115 prijzen en awards en in 2007 werd hij door de Verenigde Naties benoemd tot Vredesboodschapper. Hij is bovendien de schrijver met de meeste volgers op social media: Twitter (@paulocoelho) en Facebook (Dutch Fanpage).
VideoLiteraire adressenbank
Uitgever
Delen