Pasta secca
favoriete recepten van italiaanse koks
Alba Pezone
Auteur:
Uitgegeven:
Baarn, 2007
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Pasta secca : recettes et histoires de pâtes
Jaar van uitgave:
2005
Plaats van uitgave:
Paris
Uitgever:
Mango
Vertaald uit:
Frans
(Overige) personen
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Aardappelgerechten - Deegwaren - Rijstgerechten (629.73)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-439-0897-9
EAN:
9789043908979
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
29 cm
Omvang:
159 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: Pasta secca : recettes et histoires de pâtes. - Paris : Mango, 2005.
Annotatie
Flaptekst
In Pasta Secca volgen we culinair journaliste Alba door de straten van Napels, de historische hoofdstad van de droge pasta. We ontfutselen de beste pastarecepten van chefkoks in eenvoudige trattoria's en authentieke ristorantes: van spaghetti al dente met olijven en noten tot pittige penne met cherrytomaatjes en zeevruchten.
Pasta Secca: een zoektocht naar het meest ultieme Italiaanse pastagerecht ter wereld!
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen