Paul Vlaanderen en het Milbourne-mysterie
het originele hoorspel met Eva Janssen en Jan van Ees
Francis Durbridge
Uitgegeven:
Amsterdam, 2010
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 maart 2010
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Jaar van uitgave:
2010
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Bewerking:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Compact disc
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Genre(s):
NUR:
Gesproken tekst voor volwassenen (cd-tape) (077)
Codes
ISBN:
978-90-476-0924-7
EAN:
9789047609247
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
25,3 cm
Bindwijze:
Audio Visuele Media
Bibliografische annotatie
Titel van label. - Ondertitel van omslag. - Oorspr. uitgezonden door de AVRO van 2 januari t/m 6 februari 1966. - Geprod. i.s.m. het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en de AVRO.
Annotatie
Paul Vlaanderen reist samen met zijn vrouw Ina af naar Zwitserland om de mysterieuze dood van een Engelse uitgever te onderzoeken.
Flaptekst
Paul Vlaanderen en zijn vrouw Ina worden tijdens een etentje aangesproken door de zakenman Maurice Lonsdale. Lonsdale waarschuwt Vlaanderen voor zijn zuster, Margaret Milbourne. Zij is ervan overtuigd dat haar man, Carl Milbourne, in tegenstelling tot wat de krantenkoppen beweerden, niet zou zijn omgekomen bij een verkeersongeval in Zwitserland. Dit alles leidt tot de diefstal van de wagen van de Vlaanderens, chantage, mishandeling en moord. Paul en Ina besluiten zelfs naar Zwitserland af te reizen om dit raadsel op te lossen en tot een goed einde te brengen.

Een Paul Vlaanderen-luisterboek met wederom Jan van Ees en Eva Janssen in de hoofdrol. Verder spelen onder meer mee: Huib Orizand, Jan Borkus, Tony Foletta, Dogi Rugani en Frans Somers.
Locaties
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen