Peer Gynt
Bette Westera
Auteur:
Uitgegeven:
Haarlem, 2016
Editie:
2de druk (1ste druk in groot formaat)
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
21 maart 2016
(Overige) personen
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Serie- en verzamelwerken (863)
NUR:
Muziek (< 12 jaar) (221)
Codes
ISBN:
978-90-257-6127-1
EAN:
9789025761271
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
32 pagina's
Met illustraties
Flaptekst
'Peer Gynt' is een prachtig prentenboek over het beroemde muziekstuk van Edvard Grieg. Het boek wordt geleverd met een cd waarop de tekst wordt voorgelezen, ondersteund door een prachtige uitvoering van het muziekstuk.

Peer Gynt van Edvard Grieg
Uit de beeldende muziek die Grieg in 1876 schreef voor het gelijknamige toneelstuk van Henrik Ibsen, distilleerde Bette Westera een prachtig verhaal, dat leest als een spannend kwajongensboek. Doordat de tekst als toneelstuk is opgeschreven ademt het tegelijkertijd een heel authentieke sfeer, die door de spannende stem van Tygo Gernandt tot leven komt. In combinatie met de bijzondere illustraties van Sylvia Weve en de prachtige uitvoering van de Göteborgs Symfoniker is dit deel een parel in de serie!

Klassieke muziek-boeken
'Peer Gynt' maakt deel uit van een serie klassieke muziek-boeken met cd, die de grootste namen uit de kinderboeken- en muziekwereld samenbrengt. De serie wordt alom geroemd vanwege de mooie muziekopnamen van wereldberoemde orkesten, de schitterende illustraties en de verzorgde uitgave: een groot formaat prentenboek met cd.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen