Pesto & tapenade
heerlijke gerechten met een mediterraan tintje
Francis van Arkel
Uitgegeven:
Utrecht, 2007
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
(Overige) personen
Foto's:
Redactie:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Voorgerechten; algemeen - Nagerechten; algemeen (629.75)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-5920-549-9
EAN:
9789059205499
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
25 cm
Omvang:
96 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Met reg.
Annotatie
Flaptekst

De laatste jaren zijn pesto s en tapenades populairder dan ooit. Hoe goed de pesto s en tapenades uit de winkel ook zijn, zelf maken is leuk, makkelijk, snel, supervers en ze smaken fantastisch.



Dit boek is ingedeeld in vijf hoofdstukken. Om te beginnen maken we een aantal basisrecepten van pesto en tapenade. Zo ontbreekt de groene pesto, de pesto alla Genovese genaamd, natuurlijk niet net zo min als de rode pesto oftewel pesto rosso. De populaire zwarte olijventapenade en de notentapenade vindt u ook terug bij de basisrecepten. In de verschillende hoofdstukken worden gerechten gemaakt die op alle mogelijke manieren verrijkt worden met heerlijke pesto s en tapenades, zodat u zich bewust wordt van het oneindig gebruik van pesto s en tapenades. Voorbeelden zijn brood met pesto, zalmtartaar met pesto, basilicumsaus, lamsburgers, pasta en zelfs wafels met pesto of tapenade.

Literaire adressenbank
Uitgever
Delen