Pieterpad
wandelroute van Pieterburen in Groningen naar de Sint Pietersberg bij Maastricht v.v
Bertje Jens
Uitgegeven:
[Amsterdam], 2015
Editie:
[Negende druk]
Serietitel:
LAW
Serienummer:
9.1
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
(Overige) personen
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Gidsen en kaarten (985.3)
NUR:
Wandelgidsen (502)
Codes
ISBN:
978-94-911420-5-5
EAN:
9789491142055
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
21 cm
Omvang:
192 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Colofon vermeldt: ©Nivon 2015, negende druk (Bart Brinkman). - Oorspronkelijk verschenen in 2 delen onder de titels: Pieterpad : wandelroute van Pieterburen in Groningen naar de Sint Pietersberg bij Maastricht v.v. - Traject 1: Pieterburen-Coevorden v.v. - 1981 en: Traject 2: Coevorden-Laren (Gld) v.v. - 1983. - Met plaatsnamenindex.
Annotatie
Flaptekst
Het noordelijk deel van de bekendste wandelroute van Nederland die van Pieterburen in het uiterste Noorden naar het uiterste zuiden op de Sint Pietersberg loopt. U loopt 236km langs Wierden en Borgen, door de stad Groningen, over de Hondsrug via Veenkoloniën naar het Vechtdal, de Sallandse Heuvelrug en de Achterhoek. Een rijke variatie aan boerenlandschappen afgewisseld met de mooiste natuur van ons land.
Deze route is in het veld te herkennen aan de rood-witmarkering. De wandelgids geeft een gedetailleerde routebeschrijving, ingetekende wandelkaarten en een schat aan achtergrondinformatie met prachtige foto's van Wim van der Ende. Op www.pieterpad.nl staat actuele informatie en overnachtingsadressen waarmee de wandelgids goed voorbereid op pad kan gaan.
Locaties
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen