Pizza de luxe
heerlijke authentieke recepten voor 's wereld favoriete fastfood
Stefano Manfredi
Uitgegeven:
Utrecht, 2019
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 februari 2019
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Pizza de luxe
Jaar van uitgave:
2017
Uitgever:
Murdoch Books
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Overige speciale gerechten (629.79)
NUR:
Basis kookboeken (441)
Codes
ISBN:
978-90-483-1741-7
EAN:
9789048317417
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
20 cm
Omvang:
143 pagina's
Met foto's
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Pizza de luxe. - Murdoch Books, 2018. - Eerder verschenen in: New pizza. - Murdoch Books, 2017. - Met register.
Annotatie
Flaptekst
Ontdek hoe gemakkelijk het is om de gezondste, smakelijkste pizza buiten Napels te maken. Pizza kan dun, dik, knapperig, chewy, rond, vierkant, gevuld, gefrituurd of gezoet zijn, maar de kwaliteit van het eindresultaat wordt altijd bepaald door die van het meel, deeg en beleg. Stefano Manfredi, de bekroonde pizzamaestro uit Sydney, neemt 's werelds populairste fastfood mee terug naar zijn oorsprong, als een heerlijk gezonde en eenvoudige maaltijd waarvan iedereen kan genieten.

Stefano woont en werkt in Australië, waar hij een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de moderne Italiaanse keuken is. Hij baseert zijn kookkunsten op de smaken en recepten die hij nog kent uit zijn kinderjaren in Lombardije. Stefano bezit en runt al ruim dertig jaar restaurants in Sydney, in het bijzonder het bekroonde Manfredi en bel mondo, en meer recentelijk Pizzaperta Manfredi. Hij is regelmatig te gast in tv-programma's.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen