Proef Groningen
bijzondere culinaire adressen in en om de stad
Dorien Paymans
Auteur:
Uitgegeven:
Groningen, 2008
Editie:
1e dr
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
SISO:
Gidsen en kaarten (986.3)
NUR:
Hotel- en restaurantgidsen (504)
Codes
ISBN:
978-90-5452-190-7
EAN:
9789054521907
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
20 cm
Omvang:
164 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Ingenaaid
Flaptekst
Dorien Paymans: Proef Groningen -bijzondere culinaire adressen in en om de stadWat is de perfecte plek om koffie te drinken of te lunchen?

Waar neem ik mijn geliefde mee naartoe?

Waar kun je zowel dineren als overnachten?

Proef Groningen geeft het antwoord: 35 topadressen in en om de stad Groningen die je moet proeven. Voor elk moment van de dag zijn de beste adressen geselecteerd: voor de koffie, de lunch, het diner en de overnachting. Ontdek Groningen en omgeving met deze fraaie etablissementen. De vormgeving en de eersteklas fotografie maken dit tot een heerlijk kijkboek. Daarnaast is Proef Groningen een praktische gids waarin alle adressen uitgebreid beschreven worden. Een handige plattegrond zorgt voor de vindbaarheid

Een smaakvol en handig cadeau voor iedereen die van het Noorden en van eten houdt. Ook leuk als relatiegeschenk, personeels- of kerstcadeau, give away op beurzen en congressen.

De prachtige fotografie is van Bert Barelds.

Dorien Paymans schreef eerder dit jaar de stedengids 100% Groningen. Proef Groningen heeft ook een speciale website: http://www.proefgroningen.nl/. Dit boek verschijnt in de Week van de Smaak.

Literaire adressenbank
Uitgever
Delen