Rebel
de 100
Kass Morgan
Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht, 2017
Editie:
[1e druk]
Serietitel:
De 100
Serienummer:
4
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
The 100. Rebellion
Jaar van uitgave:
2016
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Rights People
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 15+ (285)
Leeftijdscategorie:
Young Adult
Codes
ISBN:
978-94-634-9016-0
EAN:
9789463490160
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
238 pagina's
Bibliografische annotatie
Vertaling van: The 100. Rebellion. - London : Rights People, ©2016. - Uitgave is gebaseerd op de gelijknamige tv-serie.. - Vervolg op: Thuis.
Annotatie
Tijdens de eerste gezamenlijke feestdag van de Kolonisten en de aardbewoners worden ze aangevallen door een onbekende groep. het is een sinistere sekte die Wells, Octavia en Glass ontvoeren. Kunnen Bellamy en Clarke hen op tijd bevrijden? Vanaf ca. 15 jaar.
Flaptekst
Het vierde deel in de populaire De 100-serie! Bekend van Netflix.

De Aarde leek onleefbaar na een nucleaire kernramp, maar de 100 hebben bewezen dat het weer veilig is. De mensheid probeert nu langzaam weer een bestaan op te bouwen.

Tijdens de eerste gezamenlijke feestdag van de Kolonisten en de aardbewoners worden ze plotseling aangevallen door een onbekende groep mensen. De nieuwkomers moorden, plunderen en nemen kampbewoners gevangen. Ook Wells, Octavia en Glass worden meegenomen en komen in een sinistere sekte terecht, die maar één doel heeft: het 'genezen' van de Aarde... door alle andere bewoners te elimineren.
Als Bellamy en Clarke erachter komen dat hun vrienden zijn ontvoerd, zweren ze hen terug te halen. Zonder dat ze het weten begint een race tegen de klok, want er staat hun vrienden een verschrikkelijk lot te wachten.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen