Renate Dorrestein leest Zeven soorten honger
Renate Dorrestein
Uitgegeven:
Amsterdam, 2016
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Indeling
Medium:
Compact disc
Codes
ISBN:
978-90-476-2168-3
EAN:
9789047621683
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
25 cm
Omvang:
7 Compact disc
Bibliografische annotatie
Titel van label. - Integrale weergave van het boek.
Annotatie
In een exclusief kuuroord aan de kust bij Bloemendaal, waar rijke mannen proberen hun overgewicht kwijt te raken, lopen de zaken uit op een chaos.
Flaptekst
Zeven soorten honger speelt zich af in een exclusief kuuroord aan de Nederlandse kust, waar maatschappelijk geslaagde mannen hun overtollige kilo’s proberen kwijt te raken. In dit statige landhuis worden amper calorieën geserveerd en krijgt het begrip lichaamsbeweging nieuwe dimensies. Voor de gasten staat er veel op het spel: ze mogen pas weg als ze hun streefgewicht hebben bereikt. Wie opgeeft, betaalt een netto jaarinkomen als boete. En díe dreiging blijkt te werken. Toch kampen Nadine en Derek Ravendorp, het echtpaar achter dit succesvolle instituut, met problemen die ze ondanks hun lange, gelukkige huwelijk niet met elkaar kunnen delen. Hoe lang kunnen die geheimen nog verborgen blijven? Wie is die zwerver die door Nadine wordt binnengesmokkeld? Hoe goed is Derek eigenlijk in boekhouden? En vooral: hoe loopt het af met het anorexia-meisje dat door haar vader is meegenomen naar de prestigieuze afslankvilla?

Een spannend, lichtvoetig en energiek luisterboek over een van haar grote thema’s: eten of gegeten worden. En natuurlijk over de liefde.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen