Risotto & rijst
heerlijke gerechten met een klassiek ingrediënt
Roz Denny
Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht, 2007
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 september 2012
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Rice & risotto
Jaar van uitgave:
1996
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Anness
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Illustraties:
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Aardappelgerechten - Deegwaren - Rijstgerechten (629.73)
NUR:
Keuken per land en streek (442)
Codes
ISBN:
978-90-5920-610-6
EAN:
9789059206106
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
29 cm
Omvang:
96 pagina's
Met foto's
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: Rice & risotto. - London : Anness, 1996. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
Rijst is een van de populairste, meest veelzijdige ingrediënten ter wereld, waarmee tal van klassieke en moderne gerechten kunnen worden bereid. Rijst geldt in veel culturen als basisvoedsel. Hoewel rijst van zichzelf al heerlijk smaakt, vormt het ook een ideale basis voor een verbazingwekkende verscheidenheid aan smaakvolle, geurige gerechten. 

- Een fantastische verzameling met meer dan 75 populaire wereldgerechten;

- Gestoomde en gebakken rijstgerechten, ovengerechten en voortreffelijke nagerechten;

- Volop variatie met heerlijke recepten voor risotto, paella, pilav en nog veel meer;

- Meer dan 300 kleurenfotols, met duidelijk beschreven stappen bij elk recept.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen