Rosa de rozenfee en de paddenstoel zonder stippen
Gitte Spee
Auteur:
Uitgegeven:
Amsterdam, 2010
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Kleuterboeken (272)
Codes
ISBN:
978-90-499-2413-3
EAN:
9789049924133
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
17 cm
Omvang:
26 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Flaptekst
Het is herfst. Rosa de rozenfee ligt te slapen in haar grote, roze bloem. Dan maakt haar vriendje Tim, een lieveheersbeestje, haar wakker. Pieter Pad zit sip onder een rode paddenstoel en Rosa moet hem helpen. Pieter zou zijn neefje onder de paddenstoel met witte stippen ontmoeten, maar alle stippen zijn weg! Hoe moet zijn neefje hem nu vinden? Rosa probeert met haar stafje witte stippen op de paddenstoel te toveren, maar de stipjes zijn veel te klein. Dan heeft Tim een goed idee!

Rosa de rozenfee en de paddenstoel zonder stippen is het derde deel over het feetje Rosa en gaat over de herfst. Dit boek wordt geleverd met een gratis cd. Luister naar het ¿Rosa de rozenfee en de allermooiste vlinder¿-lied!

Gitte Spee is geboren in Surabaya, Indonesië. Op haar elfde verhuisde ze met haar ouders naar Nederland. Ze ging naar de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Inmiddels zijn er van haar hand al vele kinderboeken verschenen, waaronder Het Grote Sjon & Sjaan Voorleesboek. Gittes pastelillustraties zijn geliefd bij jong en oud.

Literaire adressenbank
Uitgever
Delen