Rupsje Nooitgenoeg
tel je mee?
Eric Carle
Auteur:
Uitgegeven:
Haarlem, 2017
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
9 februari 2017
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
The very hungry caterpillar let's count soft teether book
Uitgever:
©2012
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Trefwoord(en):
NUR:
Peuterboeken (271)
Codes
ISBN:
978-90-257-6608-5
EAN:
9789025766085
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
13 cm
Omvang:
6 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Vertaling van: The very hungry caterpillar let's count soft teether book. - ©2012. - Vertaald uit het Engels. - Verpakking vermeldt tevens: De wereld van Eric Carle™ en Rupsje Nooitgenoeg, zacht speel- en sabbelboekje. - In plastic hoes.
Annotatie
Rupsje Nooitgenoeg is dol op fruit. Hij eet zich door een appel en twee peren heen. En hoeveel pruimen, aardbeien en sinaasappels eet Rupsje? Vierkant stoffen boekje met knisperpagina’s en vrolijk gekleurde illustraties. Vanaf ca. 6 maanden.
Flaptekst
Rupsje Nooitgenoeg is inmiddels een klassiek kraamcadeau. Dit prachtige buggyboekje is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. Het stoffen boekje met knisperende pagina's en een speciaal sabbelhoekje stimuleert de zintuigen en vormt een eerste opstapje naar het tellen van 1 tot 5 en het herkennen van de cijfers.
Tel je mee?
De wereldberoemde rups schrikt er niet voor terug om één frisse appel, twee zachte peren, drie pittige pruimen, vier zoete aardbeien en vijf sappige sinaasappels op te schrokken, om uiteindelijk te veranderen in een wonderschone vlinder met héél veel kleuren.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen