Sardinië
Stad & streek
Adele Evans
Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht, 2019
Editie:
Tweede, herziene druk
Serietitel:
Wat & Hoe. Stad & Streek
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
19 februari 2019
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Baedeker Smart Guide Sardinien
Plaats van uitgave:
Ostfildern
Uitgever:
MAIRDUMONT GmbH & Co. KG
Vertaald uit:
Duits
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Gidsen en kaarten (995.3)
NUR:
Reisgidsen Europa (512)
Codes
ISBN:
978-90-215-7185-0
EAN:
9789021571850
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
19 cm
Omvang:
223 pagina's
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Baedeker Smart Guide Sardinien. - Ostfildern : MAIRDUMONT GmbH & Co. KG, ©2019. - 1e druk Nederlandse uitgave: Utrecht : Wat & Hoe, 2017. - (Wat en Hoe Onderweg). - Met register.
Annotatie
Flaptekst

Wat & Hoe Stad & Streek Sardinië bevat de Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen. Raadpleeg de vele adressen waar je volgens insiders het beste kunt overnachten, eten, winkelen en uitgaan. Wat & Hoe Stad & Streek Sardinië is praktisch in gebruik door een handige indeling en kleurgebruik, en biedt je alle informatie en tips over bezienswaardigheden om de massa voor te blijven.

Sardinië heeft een onvergetelijk mooie natuur en de grillige kustlijn is een van de mooiste van Italië. De rijke geschiedenis is terug te vinden in bouwwerken uit de oudheid en in de hoofdstad Cagliari. De prachtige zandstranden en de unieke Sardijnse keuken maken dit een heerlijke bestemming.

Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Stad & Streek gidsen zijn complete reisgidsen voor een vakantie waarmee je zowel de steden als de mooiste plekjes in de omgeving kunt ontdekken.

Literaire adressenbank
Uitgever
Delen