Schijnbeweging
dyslexie uitgave
Gerard van Gemert
Uitgegeven:
Deventer, 2015
Serietitel:
De voetbalgoden
Serienummer:
3
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 december 2015
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 10 - 12 jaar (283)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 9-12 jaar
Codes
ISBN:
978-94-632-4009-3
EAN:
9789463240093
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
154 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Oorspronkelijke uitgave: Hasselt ; Amsterdam : Clavis, ©2008. - (De voetbalgoden ; 3). - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype.
Annotatie
De vrienden Stijn en Storm worden geselecteerd voor het nationale jeugdvoetbalelftal. Ze gaan in Barcelona strijden om het Europese Kampioenschap. Tijdens het trainingskamp raken ze betrokken bij een dopingschandaal. Vanaf ca. 9 jaar. Gedrukt in lettertype Dyslexie.
Flaptekst
Stijn en Storm maken kans om met de nationale selectie deel te nemen aan het Europees Jeugd kampioenschap voetbal in Barcelona! Tegelijkertijd zal Kick í69 daar de finale van de Champions League spelen. Om erbij te kunnen zijn, moeten de jongens op het veld laten zien wat ze waard zijn.Zijn ze goed genoeg?Tijdens het trainingskamp komen Stijn en Storm een dopingschandaal op het spoor, waar ook hun vrienden bij betrokken raken. Om de schuldigen aan te wijzen brengen ze hun deelname aan het kampioenschap in gevaar... Het derde deel in de meeslepende reeks over De Voetbalgoden, waar in je elke pass meebeleeft. Deze keer staat er nÛg meer op het spel.Met een voorwoord van Studio Sport-commentator Frank Snoeks: ëDeel drie van De Voetbalgoden is er. Je hebt het in handen en ik verklap maar vast (zegt het voort! zegt het voort!): het is het wachten waard geweest.í
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen