Schoolvoetbal
dyslexie uitgave
Gerard van Gemert
Uitgegeven:
Deventer, 2016
Serietitel:
Kief de goaltjesdief
Serienummer:
7
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 mei 2016
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 7 - 9 jaar (282)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 7-8 jaar
Codes
ISBN:
978-94-632-4081-9
EAN:
9789463240819
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
54 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Oorspronkelijke uitgave: Hasselt ; Amsterdam : Clavis, ©2013. - (Kief, de goaltjesdief ; dl. 7). - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype.
Annotatie
Tijdens een voetbaltraining loopt er plotseling een hond het veld op. Zijn baas behandelt hem nogal hardhandig. Omdat de hond blijft terugkomen, gaan Daan en Remy op onderzoek uit. Vanaf ca. 7 jaar. In lettertype Dyslexie.
Flaptekst
Daan Kiefsma, beter bekend als Kief de goaltjesdief, traint samen met zijn schoolelftal voor de jaarlijkse wedstrijd tegen de aartsrivaal, het team van de Plesmanschool. De wisselbeker is nu in handen van de tegenstander, maar de school van Kief verwacht van hun elftal dat de beker dit jaar in hun prijzenkast komt te staan. Tijdens een van de trainingen loopt een hond het veld op. Zijn baasje pakt het beestje hardhandig aan. Daan en zijn vriend Remy willen er meer van weten en gaan op onderzoek uit. De twee voetballers komen op een industrieterrein terecht, waar ze de hond terugvinden tussen verdacht uitziend spul. En dat is pas het begin.Schoolvoetbal is boek nummer zeven in de voetbalserie 'Kief de goaltjesdief'. Wederom een verhaal waarin voetbal en spanning hand in hand gaan. Voor kinderen vanaf 7 jaar, die nog net te jong zijn voor die andere voetbalboeken van Gerard van Gemert, de succesreeks 'De Voetbalgoden'.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen