Spaanse lekkernijen
meer dan 65 heerlijke authentieke Spaanse recepten
Pepita Aris
Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht, 2008
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Jaar van uitgave:
2008
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Foto's:
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Overige landen (629.63)
NUR:
Keuken per land en streek (442)
Codes
ISBN:
978-90-5920-931-2
EAN:
9789059209312
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
29 cm
Omvang:
96 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Oorspr. Engelse uitg.: London : Anness Publishing, cop. 2008. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
Meer dan 65 heerlijke authentieke, regionale Spaanse recepten met 300 begeleidende foto’s

Dit boek toont u alle aspecten van de traditionele Spaanse keuken, van gezinsmaaltijd tot feestmaal, zodat u het zelfvertrouwen opdoet om ook zelf heerlijke Spaanse gerechten te maken.

Ontdek de essentie van deze verleidelijke keuken en maak zowel klassieke recepten als plaatselijke specialiteiten;

Geniet van een verscheidenheid aan gerechten, waaronder Spaanse klassiekers als Paella met zeevruchten en Cocido, en ook minder bekende, regionale lekkernijen, zoals de warme Asturiaanse Fabada en de tongstrelende Marmitako;

Leer meer over speciale Spaanse ingrediënten en hoe u ze gebruikt, zoals olijven en olijfolie, verse groenten, kruiden en specerijen, vis en schaaldieren, vlees en haarwild, heerlijke worst en ham en de plaatselijke wijnsoorten;

Elk gerecht wordt getoond in prachtige kleurenfoto’s en gaat vergezeld van duidelijke instructies die leiden tot een perfect resultaat.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen