Spelbederf
dyslexie uitgave
Gerard van Gemert
Uitgegeven:
Deventer, 2016
Serietitel:
De voetbalgoden
Serienummer:
16
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
6 maart 2017
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 10 - 12 jaar (283)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 9-12 jaar
Codes
ISBN:
978-94-632-4187-8
EAN:
9789463241878
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
179 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Oorspronkelijke uitgave: Amsterdam : Clavis, ©2016. - (De voetbalgoden ; 16). - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype.
Annotatie
Stijn en Storm mogen met Kick '69 mee naar Rome. Maar Stijn krijgt het bericht dat zijn vriendin Femke is ontvoerd. Hij moet van de ontvoerders iets heel vervelends doen om Femke terug te krijgen. In lettertype Dyslexie. Vanaf ca. 9 jaar.
Flaptekst
Het is lang niet zeker dat Stijn en Storm ook echt opgesteld gaan worden, maar met hun club Kick '69 mogen ze wel mee naar Rome. Daar spelen de Kickers de terugwedstrijd van de halve finale van de Champions League tegen AS Roma. Het toeval wil dat Stijns vriendin Femke ook op werkweek is in Italië. Maar nog voor de Voetbalgoden op het vliegtuig naar Rome stappen, krijgt Stijn een zeer zorgwekkend berichtje: Femke is ontvoerd. Als de talentrijke jonge spits zijn vriendin wil terugzien, moet hij iets doen wat hij zelf ondoenbaar vindt. Stijn staat voor een enorm dilemma,en hij kan er alleen met Storm over praten ...Ook het zestiende verhaal over de Voetbalgoden is nagelbijtend spannend. Opnieuw een schot in de kruising van Gerard van Gemert.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen