Spells
Aprilynne Pike
Auteur:
Uitgegeven:
Antwerpen, 2010
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 oktober 2010
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Spells
Jaar van uitgave:
2010
Plaats van uitgave:
New York
Uitgever:
HarperCollins
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 15+ (285)
Leeftijdscategorie:
Young Adult
Codes
ISBN:
978-90-223-2564-3
EAN:
9789022325643
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
375 pagina's
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: Spells. - New York : HarperCollins, cop. 2010. - Vervolg op: Wings.
Annotatie
Elf Laurel (16) is nog niet bereid om haar mensenleven op te geven. Ze is verliefd op David. Als ze voor scholing naar de parallelle elfenwereld in Avalon wordt ontboden, ontmoet ze opnieuw Tamani. Vanaf ca. 13 jaar.
Flaptekst

 

'Een opmerkelijk debuut.' volgens Stephenie Meyer, auteur van de Twilight Saga.

In dit tweede boek uit de succesvolle reeks van Aprilynne Pike staat Laurel voor een indringende en hartverscheurende keuze. 
Het eerste boek, Wings, wist de lezers meteen te overtuigen. Pike doorstaat dan ook moeiteloos de vergelijking met Stephenie Meyer.

Laurel heeft haar ware aard als elf geaccepteerd, maar ze is daarom nog niet bereid om haar mensenleven op te geven - en haar vriend David al helemaal niet. 
Wanneer ze naar Avalon ontboden wordt, kan Laurel haar gevoelens voor de charismatische schildwacht Tamani niet langer ontkennen. Maar Avalon is niet helemaal zoals Laurel het zich voorgesteld had en ook het ontwikkelen van haar magische krachten verloopt moeizaam. Na die inspannende periode probeert Laurel thuis en op school de draad weer op te pakken, maar dat is niet zo vanzelfsprekend.

Van bij het verschijnen van haar debuut Wings kon Aprilynne Pike rekenen op positieve reacties. Haar boeken doorstaan moeiteloos de vergelijking met de Twilight Saga van Stephenie Meyer. Meyer zelf noemde Wings 'een opmerkelijk debuut'. Spells combineert mythologie en romantiek op een heel verrassende manier.

 

 


Literaire adressenbank
Uitgever
Delen