Status o.k.
grote letter uitgave
Mariëtte Middelbeek
Uitgegeven:
Deventer, 2014
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
2 juni 2014
(Overige) personen
Redactie:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Romantiek (343)
Codes
ISBN:
978-94-610-1237-1
EAN:
9789461012371
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
23 cm
Grote letter uitgave:
Ja
Omvang:
438 pagina's
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Oorspronkelijke uitgave: Baarn : Marmer, 2010. - Met grote letters gedrukt.
Annotatie
Een jonge coassistente maakt door een ongeluk in haar familie een omslag in haar werk en in haar privéleven.
Flaptekst
Femke van Wetering weet het zeker: arts worden is haar missie. Ze staat aan het begin van haar tweede jaar coschappen en vindt zichzelf al behoorlijk ervaren, maar op de harde werkvloer van het ziekenhuis komt ze erachter dat ze nog heel veel te leren heeft. Ze moet dealen met jaloerse medecoassistenten, onbetrouwbare specialisten en verpleegkundigen from hell. En wat te denken van ruzie op de operatiekamer, bevallende BN'ers en avances van zeer aantrekkelijke collega-artsen.
Femke werkt dag en nacht om haar doel te bereiken: de beste arts worden. Maar dan zet een onverwachte gebeurtenis haar hele leven op z'n kop. Ze wordt gedwongen in te zien dat een ziekenhuis niet alleen een plek is waar je carrière kunt maken, maar dat het ook een plaats is waar de emoties over leven en dood heel dicht bij elkaar liggen.

Mariëtte Middelbeek (1983) is journaliste en auteur van romans voor een breed vrouwenpubliek. Ze studeerde journalistiek in Utrecht en werkt in de tijdschriftenwereld. Ze debuteerde in 2009 met Single & Sexy en is de eerste Nederlandse bestseller chicklitauteur. Met het bejubelde Turbulentie zette ze eind 2009 een tweede serieuze stap in haar carrière als schrijfster. En met Status OK (2010) heeft ze bevestigd ze dat ze serieus meetelt in dit genre.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen