Strafbal
dyslexie uitgave
Gerard van Gemert
Uitgegeven:
Deventer, 2016
Serietitel:
De stoere hockeybende
Serienummer:
3
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 januari 2017
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 7 - 9 jaar (282)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 7-8 jaar
Codes
ISBN:
978-94-632-4165-6
EAN:
9789463241656
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
59 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Oorspronkelijke uitgave: Hasselt ; Amsterdam : Clavis, ©2011. - (De stoere hockeybende ; 3). - Tekst opgemaakt in het lettertype Dyslexie.
Annotatie
Sem verliest een schoen bij het slootjespringen. Als zijn ouders dat merken, mag hij vast de volgende hockeywedstrijd niet meespelen. Vanaf ca. 7 jaar. In lettertype Dyslexie.
Flaptekst
Al in de tweede wedstrijd van het nieuwe hockeyseizoen moet HC Quick, het team van Sem, Victor en Mattijs, het veld in tegen een lastige tegenstander: de dorpsgenoten van HCW. De vrienden kijken er erg naar uit, ook omdat er drie jongens van hun klas bij HCW spelen. Maar dan gaat Sem, hoewel hij van zijn moeder niet mag, mee slootjespringen met Mattijs en Victor. En daarbij raakt hij tot overmaat van ramp een van zijn twee splinternieuwe schoenen kwijt.
Als Sem dit niet verborgen houdt voor zijn ouders, kan hij de wedstrijd tegen HCW wel vergeten. Hij moet dus wel zwijgen en zelfs liegen. Als dat maar goed afloopt ...

'Strafbal' is, na 'Onder vuur' en 'Sem slaat zijn slag', het derde boek in de vlotte en spannende hockeyserie 'De stoere hockeybende', bedoeld voor jongens vanaf 7 jaar. En weer is het reikhalzend uitkijken naar hoe het dit keer afloopt.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen