The descendants
de afstammelingen
Kaui Hart Hemmings
Uitgegeven:
Houten, 2011
Editie:
2e dr
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
31 december 2011
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
The descendants
Jaar van uitgave:
2007
Plaats van uitgave:
New York
Uitgever:
Random House
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Vertaalde literaire roman, novelle (302)
Codes
ISBN:
978-90-475-1751-1
EAN:
9789047517511
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
285 pagina's
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: The descendants. - New York : Random House, cop. 2007. - Oorspr. Nederlandse uitg: De afstammelingen. - Houten [etc.] : Van Holkema & Warendorf/Unieboek, 2008.
Annotatie
Als een vrouw stervende is, ontdekt haar echtgenoot, een hardwerkende advocaat op Hawaii, dat zij een verhouding heeft gehad met een makelaar.
Flaptekst
Matthew King stamt af van de Hawaïaanse koninklijke familie. Hij leidt een gelukkig leven, totdat zijn charismatische vrouw Joannie in coma raakt. Binnen enkele weken zal ze van de beademing worden gehaald. Voor het eerst staat Matthew er met zijn beide dochters alleen voor. De betweterige Scottie van tien schreeuwt om aandacht en oudste dochter Alex van zeventien is exmodel en ex-drugsgebruiker. Matthew heeft geen flauw idee hoe hij met deze twee moet omgaan. Dan blijkt dat Joannie al maanden een affaire had met de man die waarschijnlijk haar enige echte liefde was.Matthew dwingt zichzelf om te onderzoeken wat hij zijn vrouw verschuldigd is. Samen met zijn dochters besluit hij op pad te gaan, op zoek naar de minnaar van zijn vrouw. Het wordt een memorabele reis, vol pijnlijke inzichten, verrassingen en onverwachte humor.

Literaire adressenbank
Uitgever
Delen