Thuis
de 100
Kass Morgan
Auteur:
Uitgegeven:
Alkmaar, 2015
Editie:
[1e druk]
Serietitel:
De 100
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
13 juli 2015
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
The 100. Homecoming
Jaar van uitgave:
2014
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Rights People
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 15+ (285)
Leeftijdscategorie:
Young Adult
Codes
ISBN:
978-90-206-7982-3
EAN:
9789020679823
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
303 pagina's
Bibliografische annotatie
Vertaling van: The 100. Homecoming. - London : Rights People, ©2014. - Uitgave is gebaseerd op de gelijknamige tv-serie. Blossom Books is een imprint van Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V.. - Vervolg op: Dag 21.
Annotatie
De 100 beginnen langzaam te wennen aan hun leven op aarde. Maar alles wat ze zo zorgvuldig hebben opgebouwd, dreigt geruïneerd te worden als de rest van de Kolonie terugkeert uit de ruimte. Vanaf ca. 15 jaar.
Flaptekst
De 100. Thuis

De honderd beginnen langzaam te wennen aan het leven op aarde. Maar alles wat ze zo zorgvuldig hebben opgebouwd, dreigt geruïneerd te worden als de rest van de Kolonie terugkeert uit de ruimte.

Als de transportschepen neerstorten op de Aarde, leidt Clarke een grote reddingsoperatie. Ze weet dat haar medische kennis hard nodig is, maar wil eigenlijk ook op zoek naar haar ouders. Bellamy moet kiezen: vechten voor zijn nieuwe leven of vluchten voor de leiders van de Kolonie, die vastbesloten is hem alsnog te straffen. Wells was de natuurlijke leider van de honderd, maar is nu gedwongen te luisteren naar vice-kanselier Rhodes.

Na de terugkeer van de Kolonie lijkt het leven op Aarde een kopie te worden van het leven in het ruimteschip, en zullen de honderd moeten vechten voor hun vrijheid of het risico lopen alles te verliezen.

Thuis is het derde deel van De 100. De gelijknamige tv-serie werd op de boeken gebaseerd.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen