Titus Muizelaar leest P.F. Thomése Vladiwostok!
luisterboek Titus Muizelaar leest
P.F. Thomése
Auteur:
Uitgegeven:
Amsterdam, 2007
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Compact disc
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Gesproken tekst voor volwassenen (cd-tape) (077)
Codes
ISBN:
978-90-254-2457-2
EAN:
9789025424572
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
25 cm
Omvang:
67 Compact disc
Bindwijze:
Audio Visuele Media
Bibliografische annotatie
Titel van label. - Opname: Heartland Studio. - Integrale weergave van het boek verschenen o.d.t.: Vladiwostok! - Amsterdam [etc.] : Contact, 2007.
Annotatie
Een politiek adviseur en communicatiestrateeg runt samen met zijn beeldschone vrouw, een ex-presentatrice, een adviesbedrijf; een van hun klanten, een vriend, is de coming man in de Haagse politiek. Satire op media en politiek in hedendaags Nederland.
Flaptekst
REALLIFEROMAN OVER POLITIEK, MEDIA, SEKS EN ZOGENAAMDE VRIENDSCHAP
Grote man in Vladiwostok! Is Fons Nieuwenhuijs, politiek adviseur en communicatiestrageeg, die de ambitie heeft om zijn vriend Hans Portielje 'neer te zetten' in de Haagse politiek. Zijn aanbeden vrouw Pam, ex-tv-presentatrice, met wie hij een eigen bureau runt, ziet niks in het project - waarschijnlijk omdat Hans nogal een womanizer is, die zijn keurige Margot van Heusden Altena (ja, van de vroegere minister) belazert met toevallige studentes. Nieuwenhuijs zelf is niet zo'n vrouwenjager, hij heeft genoeg aan de een à twee gezinnetjes die hij ooit per ongeluk heeft gesticht en waar Pam voor haar eigen bestwil niks van weet.
'een van de aardigste en leukste schrijvers uit de Nederlandse literatuur' MATTHIJS VAN NIEUWKERK
P.F. Thomése (1958) schreef naast Zuidland de romans Heldenjaren en Het zesde bedrijf, de novellen Haagse liefde & De vieze engel en de verhalenbundel Greatest Hits. In 2003 publiceerde hij Schaduwkind, waarvan de vertaalrechten wereldwijd warden verkocht. In 2005 verscheen zijn korte roman Izak.
Titus Muizelaar (1949) werkte als acteur, dramaturg en regisseur voor tal van gezelschappen, zoals Het Toneelhuis in Antwerpen en Toneelgroep Amsterdam. Daarvoor was hij jarenlang verbonden aan Maatschappij Discordia. In 2007/2008 speelt hij onder andere in Titus (geen Shakespeare) van Gerardjan Rijnders en in Wuivend graan van Wim T. Schippers.
Totale speelduur luisterboek: ca 7 uur
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen