Tot het uiterste
Dying to Please
Linda Howard
Auteur:
Uitgegeven:
's-Gravenhage, 2005
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Dying to please
Jaar van uitgave:
2002
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Redactie:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
NUR:
Thriller (332)
Codes
ISBN:
90-453-0217-9
EAN:
9789045302171
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
23 cm
Omvang:
320 pagina's
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: Dying to please. - Cop. 2002.
Annotatie
Een jonge vrouwelijke in de vechtsport bedreven butler wordt geconfronteerd met de brute moord op haar werkgever, een bejaarde rechter.
Flaptekst
Loyaal. Professioneel. Knap. Efficiënt. In staat om te doden. Sarah Stevens is een eersteklas butler en loyaal aan rechter Roberts, haar hoffelijke werkgever. Als Sarah een inbraak weet te verijdelen, is ze een held in de pers. Maar ze trekt ook de aandacht van iemand die haar voor zichzelf wil hebben. Rechter Roberts lijkt in de weg te staan en wordt bruut vermoord.

Als Sarah een nieuwe werkgever vindt, wordt die op dezelfde wijze om het leven gebracht. Hoewel het bewijs ontbreekt, is Sarah de enige zonder alibi. De verwarring bij Sarah is groot, waardoor ze zich te laat realiseert dat haar belager haar in een geraffineerde val probeert te lokken. Ze is overgeleverd aan de luimen van een man die haar zal verstikken met aandacht...

Met Tot het uiterste heeft Linda Howard een adembenemende thriller over verlangen en obsessie geschreven. Ze schreef al negen bestsellers die in de New York Times-toptien terechtkwamen. Zij won diverse prijzen en woont met haar man in Alabama.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen