Troost en geluk
grote letter uitgave
Catherine Cookson
Uitgegeven:
Abcoude, 2012
Serietitel:
Grote letter bibliotheek
Serienummer:
2788
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
3 maart 2012
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Bantam Press, 1998
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Fantasy (334)
Codes
ISBN:
978-90-364-2788-3
EAN:
9789036427883
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
23 cm
Grote letter uitgave:
Ja
Omvang:
476 pagina's
Bibliografische annotatie
Vert. van The solace of sin. - London [etc.] : Bantam Press, 1998. - Oorspr. Nederlandse uitg.: Amsterdam : Boekerij, cop. 2011. - Met grote letter gedrukt.
Annotatie
Wanneer een vrouw verhuist naar het platteland, heeft ze geen idee dat haar buren, een hartelijk en kinderrijk gezin, haar leven ingrijpend zullen veranderen.
Flaptekst
Zodra ze Shekinah Hall ziet, het huis op de heide nabij Hexham, voelt Constance Stapleton zich ertoe aangetrokken. Haar huwelijk staat op springen en ze weet dat een verhuizing de eerste stap kan zijn om eindelijk los te komen van haar echtgenoot Jim.
Om het huis te kunnen kopen moet ze onderhandelen met ene Vincent O Connor, een nogal botte, gesloten man. Ondanks zijn hoekige karakter en zijn zonderlinge haast om van het huis af te komen, sluit Constance een overeenkomst met hem. In de loop van de tijd die ze nodig heeft om aan haar nieuwe leven te wennen, gaat ze hem meer waarderen en steeds zwaarder op hem leunen. Totdat er schokkende feiten over haar man aan het licht komen, die haar bestaan op zijn grondvesten doen schudden...
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen