Turbulentie
grote letter uitgave
Mariëtte Middelbeek
Uitgegeven:
Deventer, 2017
Serietitel:
Grote letter bibliotheek
Serienummer:
3303
Taal:
Nederlands
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Trefwoord(en):
NUR:
Literaire roman, novelle (301)
Codes
ISBN:
978-90-364-3303-7
EAN:
9789036433037
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
23 cm
Grote letter uitgave:
Ja
Omvang:
366 pagina's
Bibliografische annotatie
Eerder verschenen in grote letter: Deventer : Uitgeverij Oorsprong, ©2013. - Oorspronkelijke uitgave: Baarn : Marmer, 2009. - Met grote letters gedrukt.
Annotatie
Het vrije leven van een stewardess verandert volkomen als haar alleenstaande zus borstkanker krijgt en daardoor niet meer voor haar 4-jarig zoontje kan zorgen.
Flaptekst
Sara Doesburg leidt een behoorlijk glamour leven. Als stewardess vliegt ze de hele wereld over, waakt ze met harde hand over haar maat 36 en heeft ze de mannen voor het uitzoeken. Ze heeft geen enkele behoefte om ook maar iets aan haar leven te veranderen.

Totaal onverwacht hoort ze dat bij haar twee jaar oudere zus borstkanker in een vergevorderd stadium is geconstateerd. Sara is de enige in de familie die haar vierjarige neefje Max onder haar hoede kan nemen. Weg vrijheid, weg luxe leventje!

De overgang is voor Sara enorm groot, ze zit totaal niet op een kind te wachten en heeft dan ook grote moeite zich aan te passen. Ze probeert er het beste van te maken, want je doodzieke zus laat je niet in de steek... Maar kan Sara ook deze turbulentie aan?
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen