Tussen de palen
dyslexie uitgave
Gerard van Gemert
Uitgegeven:
Deventer, 2016
Serietitel:
Kief de goaltjesdief
Serienummer:
6
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 april 2016
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 7 - 9 jaar (282)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 7-8 jaar
Codes
ISBN:
978-94-632-4069-7
EAN:
9789463240697
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
55 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Oorspronkelijke uitgave: Hasselt ; Amsterdam : Clavis, ©2012. - (Kief, de goaltjesdief ; dl. 6). - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype.
Annotatie
Daan en Joeri worden op weg naar huis gepest door een groep jongens. Als de jongens achter hen aankomen, verstoppen Daan en Joeri zich in een oude houtzagerij. Maar is dat wel een goed idee? Vanaf ca. 7 jaar. In lettertype Dyslexie.
Flaptekst
Daan Kiefsma, beter bekend als Kief de goaltjesdief, fietst na een voetbaltraining met zijn teamgenoot Joeri naar huis. Onderweg worden ze lastiggevallen door een stel oudere jongens, maar ze bijten stevig van zich af. Daarom worden ze door de pestkoppen achtervolgd. De twee voetballers verstoppen zich in een oude houtzagerij, maar daar wordt Daan bijna verpletterd door rollende boomstammen. Het touw van de stapel hout is volgens Joeri doorgesneden... Als Daan zijn beste vriend Remy het hele verhaal vertelt, wil Remy natuurlijk absoluut op onderzoek uitgaan in de houtzagerij.
De twee jongens doen er een vreemde ontdekking.

Tussen de palen is alweer het zesde boek in de voetbalserie 'Kief de goaltjesdief'. Zoals altijd een vlot en spannend verhaal voor kinderen vanaf 7 jaar, die nog net te jong zijn voor die andere voetbalboeken van Gerard van Gemert, de succesreeks De Voetbalgoden.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen