Verdronken hart
Lisa Unger
Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht, 2013
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
24 mei 2013
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Heartbroken
Jaar van uitgave:
2012
Plaats van uitgave:
New York
Uitgever:
Crown
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
NUR:
Literaire thriller (305)
Codes
ISBN:
978-94-00-50171-3
EAN:
9789400501713
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
318 pagina's
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: Heartbroken. - New York : Crown, cop. 2012.
Annotatie
Als een vrouw met haar dochter en haar vriendinnetje naar 'Heart Island' afreist, denkt ze er alleen haar strenge moeder aan te treffen, maar de schimmen uit het verleden blijken levensecht te zijn.
Flaptekst
De koningin van de psychologische thriller is terug en hoe!
Emily staat op het punt een beslissing te nemen die desastreuze gevolgen voor haar zal hebben. Ze heeft een baan zonder toekomstperspectieven, zit in een relatie met een man die niet goed voor haar is en voelt dat ze de controle over haar leven langzaam kwijtraakt.
Dan is er Kate, die met behulp van de nagelaten dagboeken van haar tante en haar grootmoeder een roman heeft geschreven over een waargebeurde, tragische liefdesgeschiedenis.
Kate en Emily kennen elkaar niet, maar zijn op weg naar dezelfde bestemming: het idyllische Heart Island, dat het eigendom is van de starre Birdie Burke, de moeder van Kate. Een verschrikkelijke misdaad drijft deze vrouwen tot elkaar op Heart Island, dat een grimmig geheim blijkt te herbergen
Verdronken hart is een intense, duistere pageturner over ontwrichte familiebanden, geesten uit het verleden en demonen uit het heden. De kracht van Lisa Unger schuilt in de emotionele lading van het verhaal en de dreiging, die op elke pagina verder wordt opgevoerd. Een ijzersterke psychologische thriller voor de liefhebbers van Camilla Läckberg, Sophie Hannah en Nicci French.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen