Vladiwostok!
P.F. Thomése
Auteur:
Uitgegeven:
[Amsterdam], 2011
Editie:
10e dr
Serietitel:
Dwarsligger
Serienummer:
116
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Jaar van uitgave:
2007
Plaats van uitgave:
Amsterdam
Uitgever:
Contact
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Literaire roman, novelle (301)
Codes
ISBN:
978-90-498-0107-6
EAN:
9789049801076
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
12 cm
Omvang:
489 pagina's
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Uitg. in samenw. met Contact. - 1e dr.: Amsterdam [etc.] : Contact, 2007.
Annotatie
Een politiek adviseur en communicatiestrateeg runt samen met zijn beeldschone vrouw, een ex-presentatrice, een adviesbedrijf; een van hun klanten, een vriend, is de coming man in de Haagse politiek. Satire op media en politiek in hedendaags Nederland.
Flaptekst
Vladiwostok! is een real life-roman over politiek, media, seks en zogenaamde vriendschap. Grote man in Vladiwostok! is Fons Nieuwenhuijs, politiek strateeg en communicatie-adviseur, die de ambitie heeft om zijn vriend Hans Portielje ¿neer te zetten¿ in de Haagse politiek. Zijn vrouw Pam, ex-tv-presentatrice, ziet niks in het project ¿ waarschijnlijk omdat Hans nogal een womanizer is. Nieuwenhuijs zelf is niet zo¿n vrouwenjager, hij heeft genoeg aan de een à twee gezinnetjes die hij ooit per ongeluk heeft gesticht en waar Pam voor haar eigen bestwil niks van weet.

¿Vladiwostok! is zeer overtuigend. Het is alles een kwestie van stijl, die bij Thomése, zoals altijd, vlekkeloos is. Daarbij valt er een hoop te lachen in deze roman, al is het meestal een boosaardige, spottende lach die aan de lezer wordt ontlokt.¿ ¿ Elsevier

¿Een van de aardigste en leukste schrijvers uit de Nederlandse literatuur.¿ ¿ Matthijs van Nieuwkerk

Over de dwarsligger®
De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat ¿ 12 bij 8 centimeter ¿ en lichte gewicht ¿ gemiddeld nog geen 145 gram ¿ is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen