Voetbalmeiden
dyslexie uitgave
Gerard van Gemert
Uitgegeven:
Deventer, 2016
Serietitel:
Kief, de goaltjesdief
Serienummer:
4
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
15 februari 2016
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 7 - 9 jaar (282)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 7-8 jaar
Codes
ISBN:
978-94-6324-042-0
EAN:
9789463240420
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24,1 cm
Omvang:
54 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Oorspronkelijke uitgave: Hasselt ; Amsterdam : Clavis, ©2011. - (Kief, de goaltjesdief ; deel 4). - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype.
Flaptekst
Op de school van Daan Kiefsma, beter bekend als Kief de goaltjes dief, worden spullen uit de gymzaal gestolen. Als Kief met zijn vrienden gaat trainen voor het straatvoetbaltoernooi, hebben ze ruzie met een stel jongens. Die hebben een bal bij zich die niet van hen is. Remy laat het hier niet bij en Daan steunt zijn boezemvriend, al is het niet van harte. Het zou namelijk weleens gevaarlijk kunnen worden... En door een blessure van een van de jongens wordt de deelname van Kiefs team aan het straatvoetbaltoernooi onzeker. Gelukkig willen twee meisjes meedoen. Spelers van andere teams lachen Daan hierom uit en noemen zijn team kansloos. Maar de voet balmeiden zouden weleens voor een verrassing kunnen zorgen.

Voetbalmeiden is alweer het vierde deel in de spannende voetbalserie 'Kief de goaltjesdief'.
Opnieuw een leuk en met vaart verteld verhaal voor lezers vanaf 7 jaar, die nog net te jong zijn voor die andere voetbalboeken van Gerard van Gemert, de succesreeks 'De Voetbalgoden'.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen