Vormverlies
dyslexie uitgave
Gerard van Gemert
Uitgegeven:
Deventer, 2016
Serietitel:
De voetbalgoden
Serienummer:
14
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 december 2016
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 7 - 9 jaar (282)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 9-12 jaar
Codes
ISBN:
978-94-632-4150-2
EAN:
9789463241502
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
169 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Oorspronkelijke uitgave: Amsterdam : Clavis, ©2015. - (De voetbalgoden ; 14). - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype.
Annotatie
Stijn en Storm zijn doorgedrongen tot Jong Kick '69. Helaas lukt het Stijn niet om in vorm te komen. Als zijn lerares wiskunde hem wil helpen, raakt Stijn verzeild in een vervelende situatie. Vanaf ca. 9 jaar. In lettertype Dyslexie.
Flaptekst
Stijn is hopeloos uit vorm, en nog wel op het moment dat hij op het punt staat definitief door te breken bij het eerste elftal van Kick '69. Na een lange periode waarin het ene succes op het andere volgde, lijkt hij ineens niet meer te kunnen voetballen. Hij mist kansen, geeft slechte passes en is zijn balgevoel helemaal kwijt. Daardoor zakt ook zijn zelfvertrouwen tot een dieptepunt. Niemand weet er raad mee. Een jonge vrouw, die tegelijk ook een fan is, biedt aan om Stijn te helpen. Maar als blijkt dat ze hem juist nog meer in de problemen brengt, lijkt het einde zoek.
Vindt Stijn uiteindelijk zijn vorm terug of is het voorbij met de successen van de Voetbalgoden? Je leest het in dit veertiende (en hopelijk niet laatste) boek van de serie.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen