Wachten op woensdag
verkorte versie
Nicci French
Auteur:
Uitgegeven:
Amsterdam, 2013
Editie:
1e dr
Serietitel:
Een Frieda Klein thriller
Serienummer:
[dl. 3]
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
10 juni 2013
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Compact disc
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
NUR:
Gesproken tekst voor volwassenen (cd-tape) (077)
Codes
ISBN:
978-90-476-1380-0
EAN:
9789047613800
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
12 cm
Omvang:
9 Compact disc
Bindwijze:
Audio Visuele Media
Bibliografische annotatie
Titel van label. - Verkorte weergave van het boek.
Annotatie
Een 13-jarig meisje treft haar moeder vermoord aan in hun huiskamer in een voorstad van Londen. Psycho-analytica Frieda Klein, nog herstellende van een aanslag op haar leven, wordt stiekem ingeschakeld bij het onderzoek.
Flaptekst
Wachten op woensdag is een verhaal van verborgen levens, verdwenen meisjes en van de obsessies van diegene die verder kijkt dan de façade van het dagelijkse leven, met alle gevolgen van dien. Een klein meisje vindt het lichaam van haar moeder, die met bruut geweld om het leven is gebracht. Het politieonderzoek brengt een geheim leven aan het licht – maar niet de moordenaar. Een gepensioneerde journalist reist door Engeland om ouders van vermiste meisjes te interviewen. Frieda Klein wordt met tegenzin in deze twee zaken gezogen, terwijl ze herstellende is van de wrede aanslag die ze ternauwernood overleefde.
Wachten op woensdag is, na Blauwe maandag en Dinsdag is voorbij, het derde luisterboek met Frieda Klein in de hoofdrol. Opnieuw heeft Nicci French een razend spannende en goed geconstrueerde thriller geschreven, waarin het leven van Frieda stapje voor stapje verder wordt blootgelegd. Verkorte versie.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen