Wat je als student over eten moet weten
James Peterson
Auteur:
Uitgegeven:
Uithoorn, 2015
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
What's a cook to do?
Jaar van uitgave:
2007
Plaats van uitgave:
New York
Uitgever:
Artisan
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Bereiden en conserveren van voedings- en genotmiddelen (629)
NUR:
Basis kookboeken (441)
Codes
ISBN:
978-90-452-1073-5
EAN:
9789045210735
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
21 cm
Omvang:
422 pagina's
Extra pagina's:
VIII
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Vertaling van: What's a cook to do?. - New York : Artisan, 2007. - Oorspronkelijke titel: Wat je als kok moet weten. - 2008. - Met index.
Annotatie
Flaptekst
Weg met de kant-en-klaarmaaltijden en de diepvriespizza's! Met dit boek wordt het koken voor studenten een stuk gemakkelijk, gezonder en vooral leuker!


Wat je als student over eten moet weten geeft antwoord op bijna 500 culinaire vragen. James Peterson behandelt basisdilemma's waar een beginnende kok voor komt te staan, maar ook de meer ervaren kok kan zijn techniek ermee perfectioneren. Van vraagstukken als 'hoe bak je een ei' tot 'hoe kook ik pasta'.

De ruim 500 foto's laten zien hoe je stap-voor-stap te werk kunt gaan bij elk probleem. Door middel van tips en trucs van doorgewinterde chefs kan iedere student zijn prestatie in de keuken verbeteren.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen