Zachtjes gaan de paardenvoetjes
Ageeth de Haan
Uitgegeven:
Haarlem, 2017
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 oktober 2017
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Kinderliedjes en zangspelletjes (788.2)
NUR:
Prentenboeken (<6 jaar) (273)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 7-8 jaar
Codes
ISBN:
978-90-257-6771-6
EAN:
9789025767716
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
15 cm
Omvang:
45 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Illustraties Noëlle Smit, arrangement en bewerking Ageeth de Haan en Wessel Coppes, tekst Pietje moe en Dankuwel, Sinterklaas! Ageeth de Haan, muziek Pietje moe en Dankuwel, Sinterklaas! Ageeth de Haan en Wessel Coppes. - Oorspronkelijke uitgave in groter formaat (25 cm): ©2012.
Annotatie
Liedteksten van twintig bekende Sinterklaasliedjes. Met vrolijke kleurenillustraties en alle liedjes (niet alle coupletten) gezongen op cd. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.
Flaptekst
'Zachtjes gaan de paardenvoetjes' staat vol met de leukste sinterklaasliedjes en de grappigste illustraties van Noëlle Smit. Alle 20 liedjes, gezongen door Ageeth de Haan, staan ook op cd.

20 sinterklaasliedjes in beeld en op cd
'Zachtjes gaan de paardenvoetjes' is slechts een van de 20 sinterklaasliedjes in dit prentenboekje. Ze zijn door Noëlle Smit geïllustreerd met grappige sinterklaastafereeltjes. Maar dat is niet alles. Bij dit boek zit ook nog een cd waarop alle 20 liedjes worden gezongen door Ageeth de Haan, alom geprezen om haar jazzy stem, die zowel kinderen als ouders aanspreekt. Er staan 18 klassiekers en 2 ontroerend mooie liedjes van Ageeth zelf op.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen