Zalm
Vitataal
Auteur:
Uitgegeven:
Amsterdam, 2010
Serietitel:
Culinair genieten
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 september 2010
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Salmon
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Ryland Peters & Small
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Vlees- en visgerechten - Wild en gevogelte (629.71)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-5426-568-9
EAN:
9789054265689
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
19 cm
Omvang:
64 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: Salmon. - London : Ryland Peters & Small, cop. 2001. - Met index.
Flaptekst
Culinair genieten

Vrijwel elk restaurant heeft recepten met de alom gewaardeerde zalm op het menu staan, of het nu om gerookte zalm of zalmfilet gaat. Door de exclusieve smaak denken velen dat zalm lastig te bereiden is, maar niets is minder waar! Ontdek het zelf in de heerlijke recepten in dit boekje, van voorgerechten en salades en van bijzondere hapjes en soepen tot hoofdgerechten, en zet thuis de lekkerste zalmgerechten op tafel!
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen