Zeven soorten honger
Renate Dorrestein
Uitgegeven:
Deventer, 2016
Serietitel:
Grote letter bibliotheek
Serienummer:
3155
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
14 november 2016
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Literaire roman, novelle (301)
Codes
ISBN:
978-90-364-3155-2
EAN:
9789036431552
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
23 cm
Grote letter uitgave:
Ja
Omvang:
390 pagina's
Bibliografische annotatie
Oorspronkelijke uitgave: Amsterdam : Uitgeverij Podium, 2016. - Met grote letters gedrukt.
Annotatie
In een exclusief kuuroord aan de kust bij Bloemendaal, waar rijke mannen proberen hun overgewicht kwijt te raken, lopen de zaken uit op een chaos.
Flaptekst
Zeven soorten honger speelt zich af in een exclusief kuuroord aan de Nederlandse kust, waar maatschappelijk geslaagde mannen hun overtollige kilo's proberen kwijt te raken.
In dit statige landhuis worden amper calorie├źn geserveerd en krijgt het begrip lichaamsbeweging nieuwe dimensies. Voor de gasten staat er veel op het spel: ze mogen pas weg als ze hun streefgewicht hebben bereikt. Wie opgeeft, betaalt een netto jaarinkomen als boete. En die dreiging blijkt te werken.

Toch kampen Nadine en Derek Ravendorp, het echtpaar achter dit succesvolle instituut, met problemen die ze ondanks hun lange, gelukkige huwelijk niet met elkaar kunnen delen.
Hoe lang kunnen die geheimen nog verborgen blijven? Wie is die zwerver die door Nadine wordt binnengesmokkeld? Hoe goed is Derek eigenlijk in boekhouden? En vooral: hoe loopt het af met het anorexia-meisje dat door haar vader is meegenomen naar de prestigieuze afslankvilla?
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen