Marith ontdekt de taal van dieren
ontdekt de taal van dieren
Astrid de Heij-Brouwers
Uitgegeven:
Heerhugowaard, 2018
Serietitel:
MARITH
Serienummer:
1
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
13 augustus 2018
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 10 - 12 jaar (283)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 9-12 jaar
Codes
ISBN:
978-90-827629-1-4
EAN:
9789082762914
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
21 cm
Omvang:
134 pagina's
Met illustraties
Flaptekst
Marith kijkt naar Rinze. 'Ben jij het die tegen mij praat?' Wanneer er naast Marith nieuwe buren komen wonen, sluit Marith al snel vriendschap met hun hondje Rinze. Dan ontdekt ze iets bijzonders van zichzelf. Wordt er dit keer wel naar haar geluisterd? En zou ze met haar talent haar buurhondje Rinze terug kunnen vinden als ze vermist wordt?

Piet Hellemans, dierenarts en presentator bij Beestengeluk en Robs grote tuinverbouwing (SBS6), zegt over MARITH 'Wat is dit een leuk boek geworden!'

Isa (10j) zegt: 'Het werd steeds spannender en ik wilde steeds meer bladzijdes lezen. Ik vind het echt een heel leuk boek!'

Als energetisch therapeut en dierentolk kent Astrid de Heij de enorme meerwaarde van het kunnen 'spreken' met dieren. Het redde zelfs het leven van haar vorige hond Joe.

Het verhaal van Marith is haar eerste kinderboek. Met de avonturen van Marith wil zij een jongere generatie inspireren het natuurlijke talent van kinderen om met dieren te communiceren, te behouden en verder te ontwikkelen.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen